Persondataforordningen

                                             

                                  Grundejerforeningen Bøtø


                                                                                                                  GDPR - Sådan behandler vi dine oplysninger

                               

                                                                                                                     

                                                                                                              




Bestyrelsen må ikke udlevere kontaktoplysninger som vedrører eller tilhøre de respektive grundejere. Ønsker grundejerne indbyrdes kontakt, må de almen tilgængelige navn, person og adresseregistre anvendes.


Persondataforordning for grundejerforeningen vedrørende brug af cookie og privatlivspolitik:   


Fremstilling:


Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der ikke oplysninger om dig. Formålet med vores hjemmeside er ikke at tilpasse og forbedre vores indhold i henhold til at øge værdien af annoncer som vises på siden.

Hvis du vil være sikker på at der ikke indsamles oplysninger, bør du selv slette dine cookies eller indstille din browser.


    Generelt:


    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi  ikke sådanne informationer. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login til vores lukkede facebook gruppe dine personoplysninger vil blive anvendt. Tilmelding til den lukkede facebook gruppe er frivilligt.  


    Sikkerhed:
    Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab. 


    Periode for opbevaring:
    Ingen oplysninger indsamles eller opbevares på vores hjemmeside. 


    Videregivelse af oplysninger:
    Grundejerforeningen anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


    Indsigt og klager:
    Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til bestyrelsen samt tage kontakt til Datatilsynet.


    Med venlig hilsen 

    Grundejerforeningen Bøtø.

    Cookies er små tekstfiler som bliver lagt i din browser af de hjemmesider som du besøger. De indeholder normalt et hjemmesidenavn og en identifikator. Cookies hjælper med at forbedre din oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Vi anvender ikke cookies. Vores besøgstæller giver os information om trafikken på vores hjemmeside, så vi kan se hvor mange besøgende vi har haft.

    Læs mere
    Fint med mig